Design a site like this with WordPress.com
Get started

Kävelyä ja oheistreeniä

Kuukausi katkenneen jalan kanssa jo takana. Aika kuluu mieletöntä vauhtia. Muutaman viikon aikana olen ehtinyt jo palata työntekoon, käydä tekemässä kunnon salitreenin Kiipeilyareenalla ja kävellä ilman keppejä! Kehitystä on siis tapahtunut ihan huomattavasti.

Kävimme viime viikolla pidemmällä kävelylenkillä ja samaa ollaan nyt pyritty toistamaan useampaan otteeseen. Matkaa lenkille tuli huimat 2,5km. Tästä matkasta pystyin kävelemään ilman keppejä jo noin sadan metrin pätkiä. Tämä tuntuu ihan uskomattomalta ja onnenkyyneleiden valumista on ollut vaikea estää!

Kävelytreenit Tokoinrannassa

Aluksi minulla oli vaikeuksia miettiä, että mitä voin tehdä kun en pysty kunnolla kävelemään tai kiivetä. Ajatuksia alkoi kuitenkin heräämään ja päätin, että alan treenaamaan lisää voimaa yläkroppaan, keskityn jalan kuntouttamiseen ja teen core-treeniä. Pyrin myös ylläpitämään sormivoimaa ja teen lihasten huoltoa aktiivisesti. Heti kun jalka sallii niin aerobisen treenin hoidan kuntopyörällä. Mitä kaikkea on siis luvassa?

  • Selkälihakset irtopainoilla ja ylätaljalla
  • Olkapäät irtopainoilla ja ylätaljalla
  • Hauikset irtopainoilla ja alataljalla
  • Ojentajat dipaten tuolin kanssa
  • Core, vatsat, selkälihakset ja punnerrukset omalla kehonpainolla
  • Otelauta
  • Leuat erilaisin variaatioin
  • Jalkatreenit
  • Lisäksi: kuntopyöräily ja kävely

Tämän hetkinen tilanne koronan kanssa aiheuttaa kuitenkin haasteita ohjelman suhteen. Osaan kohdista täytyy kehittää vaihtoehtoisia liikkeitä ja näitä jaamme teille Julian kanssa tulevassa postauksessa!

Varovainen aloitus leuanvetoon kuminauhalla. 3×10 sarjoja.

Olin vähän pettynyt kun kolmen viikon odotuksen jälkeen en päässytkään normaalisti töihin vaan koronan takia lähes kaikki olivat siirtyneet etätyöskentelyyn. Saman tein siis minäkin. Hyvä fiilis tuli kuitenkin kun päivät alkoivat pitämään sisällään muutakin kuin Netflixiä ja jalkatreeniä. Toivottavasti tilanne raukeaa pikaisesti ja päästään taas liikkumaan vapaammin. Malttia kaivataan kuitenkin itsekultakin.

Tähän loppuun vielä pieni pyyntö: Muistakaa tukea parhaanne mukaan yrittäjiä tässä tilanteessa. Usealla toimijalla verkkokauppa pyörii, vaikka kivijalat ovatkin kiinni. Pyritään mm. pitämään meidän hallit auki vielä tulevaisuudessakin. ❤

Voit hankkia toimintaa tukeaksesi esimerkiksi lahjakortteja ja kiipeilyvarusteita. Täältä shoppailemaan:

Tsemppiä ja jaksamista kaikille!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: