Design a site like this with WordPress.com
Get started

Kunnianhimoinen kokeilu

Vappu on takana päin ja katseet kääntyy kohti Juhannusta. Jengi miettii hallituksen uusien linjauksien jälkeen mennäkkö mökille vai jäädäkkö kotiin. Meillä kaikki pohdinta on jäissä ja tulee varmasti olemaan vielä pitkään. Odottelemme edelleen tietoa siitä, mihin ajankohtaan seuraava röntgen osuu. Heinäkuulle se varmastikin menee, mutta saa nähdä, kuinka pitkälle. Onneksi meillä ei kuitenkaan ole suurempaa tarvetta suunnitella kesää kovin tarkasti. Kunhan lyödään paku käyntiin niin seuraava reissu on startattu.

Tuli kokeiltua Vappuna Haukkakalliolla, miten ulkokiipeily sujuisi. Sain yhden vitosen reitin kiivettyä yläköydessä, mutta jalka ei tuntunut tykkäävän pienistä jalkaotteista ja oudoista asennoista. Pohjelihas kipeytyi sen verran paljon tästä kunnianhimoisesta kokeilusta, että parempi toistaiseksi jättää ulkokiipeilyt väliin. 😦 Onneksi kuitenkin sisähallit avaavat taas pikkuhiljaa oviaan.

Haukkakallio, Zero, 5

Vaikka kiipeilyt ei niin sujunutkaan oli ihanaa startata kesän pakuilukausi ja päästä luontoon. Pakuillessa oppii aina arvostamaan monen arjessa itsestään selvän asian helppoutta. Meillä kun on todella pelkistetty paku, jossa on vain sänky ja säilytyslaatikot niin esim. vessakäynnit ja ruuanlaitto ovat jo omat projektinsa. Voisin itseasiassa pakuilusta tehdä ihan oman julkaisunsa!

Scudilo

Päätin, että ensi kerralle teen tarkempaa selvitystä muista mahdollisista aktiviteeteista lähellä kiipeilykallioita. Päivän tuntuu jaksavan norkoilla kallioilla muiden seurana, mutta toiselle päivälle alkaa kaivata jo itselleenkin touhuttavaa. Ainakin vaelluspaikkoja löytyy hyvin ympäri Suomea ja usein vielä läheltä kiipeilypaikkoja. Jos olisin tsekannut tarkemmin Loviisan ja Kotkankin tarjontaa olisin voinut hyvin lähteä päiväksi metsään samoilemaan tai heittelemään frisbeetä. Ensi kerralla sitten!

Kukuljärven laavu

Tippi: Käytiin illalla syömässä ja keittelemässä teetä Kukuljärven rannalla. Tälle mielettömän hienolle nuotiopaikalle on lyhyt ajomatka Haukkakalliolta. Auton saa 100 metrin päähän, joten eväitäkään ei tarvitse pitkää matkaa kannella. Paikalta löytyy laavu, ulkohuussit ja laituri jos tekee mieli pulahtamaan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: