Design a site like this with WordPress.com
Get started

Ensimmäiset juoksuaskeleet

Aluksi pahoittelut viivästyneestä postauksesta. Muutto- ja remppakiireiden keskeltä en ole vain ehtinyt kirjoittaa tätä tekstiä loppuun asti. Sadepäivän ratoksi sain kuitenkin vihdoin ja viimein kirjoitettua ensimmäisistä juoksuaskeleistani teille!

Viimeiset kaksi fysioterapiakäyntiä ovat kohdistuneet juoksemisen aloittamiseen. Aluksi lähdimme testaamaan juoksemista Treadmill Anti-Gravity laitteella. Laitteen ideana on keventää omasta painosta sopiva prosenttiosuus, jolloin juoksemisen aloittaminen tai uudelleen opettelu on helpompaa.

Treadmill Anti-Gravity

Laitetta varten sain siistit pöksyt jalkaan, joissa on ympärillä vetoketju (kuva alla). Vetoketju kiinnitetään laitteessa olevaan pussiin, jonka jälkeen pussia aletaan täyttää ilmalla. Tämän jälkeen näytöltä valitaan, kuinka suuri prosenttiosuus painosta kevennetään ja millä tasolla halutaan juosta.

Treadmill-pöksyt

Kävin juoksemassa Treadmillillä muutamia kertoja, jonka jälkeen siirryin treenaamaan hölkkäämistä ihan lenkkipoluille. Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että homma alkaa rullaamaan sitä paremmin, mitä vahvemmaksi saan treenattua jalkani lihakset. Tällä hetkellä hölkkääminen näyttää todella typerältä ja vauhti on mitä hitain.

Aloitettiin myös hyppytreenit viime fyssarikäynnin yhteydessä. Pitää kuulemma saada jalan iskutus kuntoon. 😉 Nyt voin tosiaan hyvillä mielin treenata kaikkea jännää kun sain lääkäriltä näin hyvät uutiset: Sääriluu on luutunut ja pohjeluulle ei tehdä mitään. Luutuu jos luutuu.

Niin ja hei terveiset Lofooteilta (ehkä aloituskuva paljasti, mistä sijainnista blogataan)! Fyssari on varmaan ylpeä kun kuulee, että täällä ollaan hyppytreenejä tehty kiveltä kivelle ja juostu vuorenrinnettä ylös. ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: